Transsylvania 11 Desember 2013

Den harde kjerne av lokalgruppen til Hammers fra Ørje reiste sydover for årets julebord og generalforsamling. General President Sundell bestemte  enstemmig programmet og reisemål.

Med fly far Sandefjord seint tirsdag veld ankom vi Bucuresti onsdag morgen 02.30 og sjekket inn på et lugubert hotell nede i byen. Taxi sjåføren smilte når vi ankom hotellet og forlot oss. Vi merket ikke så mye galt bortsett fra lite varme på rommet i fjerde etasje som jeg fikk.

Etter noen timers søvn bar det ned på jernbanestasjonen for å få tak i togbilletter til Brasov. Med tegnspråk og pekefinger greide vi da å få billetter som kostet ca 85,- pr pers.

 

Fra stasjonen i Bucuresti. Klikk på bildene for full visning.

 

Noen unger sang litt for oss på toget. Vidar ga de 1 Lei for sin flotte innsats på en nokså treg togtur.

 

Mange fine stasjoner og bygninger langs turen

 

 

Etter å ha sjekket inn på hotellet som forøvrig var meget bra og billig 163 NOK ble det en liten tur på byn for å få mat og komme i julestemning. Vi ble også hentet av hotelleieren på stasjonen.

 

 

VVi tok en kabelbane opp til en nærliggende topp for å se på utsikten. Kaldt var det og Generalpresidenten hadde glemt lua si og ble litt kald på øra.

 

 

 

One comment

  1. Skikkelig juletur, jo! – med god julestemning! Forresten et par ekstra andre fine bilder også: huset og utsikten!!! venter på flere bilder med dagbok! Fortsatt god tur, selv om det ser litt kaldt ut. Brr.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s