Bucuresti 13 – 14 desember 2013

Torsdag kveld etter togturen fra Brasov gikk det stille for seg med middag og julebord på en flott resturant med levende musikk og masse liv. Vidar tok en sjefs avgjørelse og valgte en felles tradisjonell romansk middag for oss. Antakelig var det siste gang for hans del…. My flott mat, bestående av mange varianter av sauser grønnsaker kjøtt etc. Dessverre så falt det ikke i smak for andre enn undertegnede……

Etter middagen gikk vi hvert til vårt. Sundell til sitt billige hotell i gamlebyen og vi til vårt flotte og rimelige litt mer sentralt.  Her benyttet vi benyttet anledningen til å avstresse i rolig atmosfære.

 

Det var med frykt for det værste vi våknet opp om morgenen fredag den 13. Under frokosten kunne vi bivåne alle ute på gaten som korset seg og kikket til høyre da de krysset veien over mot vårt hotell. Nysgjerrige gikk vi ut for å se om det var noe ……. Nei ikke noe vi kunne se. Vi får se hvordan dagen utvikler seg.

 

 

Dagen forløp helt normalt uten noen store uhell. Det ble gått mange kilometer i gatene og shoppingsteder for å se oss om og handle julegaver. Faktisk ble det 14 kilometer i følge gps. Så her er det både mosjon og fornøyelser.

DSC_0013

 

 

Kvelden har kommet og vi hviler ut på hotellet før generalforsamlingen skal avholdes ca 21.00. Det er viktige saker på programmet og det er en fordel å være uthvilt. Møtelokalet er flyttet. General Presidenten kom over et sted med gratis inngang og drikke.

 

Jula nærmer seg og det er god stemning i byen. Det er ikke mye snø her heller, men gatene er pyntet.

 De små bildene kan klikkes på for større utgave

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_8361

 

IMG_8366

Da har det blitt over midnatt og fredag den 13 er over uten noen uhell for vår del. Faktisk har det vært en meget flott dag. Generalforsamlingen ble gjennomført på en biljardklubb/pub med passende musikk. Bl.a ABBA. Noe som forøvrig satte presidenten i godt humør. Både han og undertegnede vokste opp med Agneta og de andre 🙂  Muligens hadde god drikke også litt å si…. Levende musikk med ei flott jente ble det også etter hvert.

Sakslista var kort og ble som vanlig enstemmig vedatt. Referent Kasbo lager referat fra møtet som IKKE vil bli offentliggjort.

 

————————— NY DAG —————————–

 

 Lørdag den 14 er dagen for hjemreise. Flyet går ikke før 19.00 så vi har tid for litt aktivitet.

Valget faller på en omvisning i Presidentpalasset. Med sine 1000 rom, 4000 som jobber der og alle ressursene som ble brukt til byggingen er dette enorme bygget og historien bak bare utrolig spennende. Det er skrevet så mye om det på nettet så det er bare å søke opp selv.

Et par linker: Palasset  Diktatoren

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s