3 amigos i Vestfjella

Vi måtte selvfølgelig prøve stiene i området der to Spydeberginger havna helt på vidotta for et par uker siden, og dro ut på vår ekspedisjon fra Ørje kursted lørdag morgen klokken 08.30 presis. Allerede fra starten klukka det lystig fra sekken til Jensen, og lystig var det helt til det begynte å bli langt mellom blåmerkene. Tre ganger ble det holdt, og helt om marsj for å finne tilbake til blåstien, men klokka 11.11 var vi framme ved varden i god behold. Da viste det seg at Jensen hadde tre amigos i sekken, for bestigningen måtte selvfølgelig feires.

Tilbaketuren gikk om Villaen ved Frønesjøen, og på veien dit forsvant blåmerkene helt, forsett fra de som hadde blitt på knærne til en av turdeltakerne. Men med hjelp av gryende sol, og solid kompasskurs fant vi fram. Siste rast ble ved bunkersen, og da var både de tre amigos på flaske , og de tre amigos til fots ganske tomme. Resultatet var 30000 skritt på 20 kilometer, verkende tær og et nytt kryss på kartet over steder vi har vært.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s