Ny stolpejakt og festningstur

Dan-Ove og Oddmund møtte klokka 07.30 for vår utflukt til Stavern. Selv om vi kom akkurat for sent til ferja, registrerte vi første post klokka 10.06. 24 minutter senere gikk vi inn porten til Fredriksvern verft. Deretter beveget vi oss ut på den yderste nøgne ø, der vi etter visse hasardiøse tigersprang kunne innta lunsjen klokka 11.45. Siden vi foreløpig var uskadde kunne vi passere Kysthospitalet uten å se så mye som en eneste spretten sykepleierske. Sånn er det vel i fredstid, for vi så heller ingen soldat på Fredriksvern.

Når vi kom over på litt mer hjemlig terreng kom skadene, men ikke verre enn at vi registrerte dagens 50. post klokka 15.54.

Så skulle Dan-Ove vise oss Larvik, men vi fant ikke annet enn gravemaskiner, grushauger og stengte gater, men utrolig nok fant vi to stolpeposter til. Lønna ble en velsmakende middag på en indisk restaurant, og grunnen til at vi sjangla ut klokka 18.00 var ikke alkohol, men heller at 2-milsturer er akkurat hva gamlekara klarer før det er stopp.

VK

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s