Albania 2-6 juni

Tre år siden broder`n har fått vært i leiligheten sin. Med tre brødre og Marius ble det en 4-5 dagers tur med sol og hvile. Turen ned gikk fra Torp med Wizzair. Ankom Tirana 00.30 og hadde en 4 timers kjøretur til Saranda foran oss. Med litt øl ble stemningen god for enkelte… 🙂
Returen ble litt spennende med kanselert retur og alternativ uten bekreftelse. Men det gikk greit selv om det viste seg å være propell fly på første etappe. Ble et slitsomt døgn med nattfly og lite søvn.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s