2014 – Albania og Corfu

23 juni

 

Utsikt fra leilighetet i Saranda

Årets ferie gikk også til Albania via Corfu. Veldig rimelig og greit å komme seg hit. Både Norwegian og Ryanair flyr et par ganger hver i uka til Corfu. Herfra tar man båten over til Saranda i Albania.

Albanias kyst er ganske lik som de andre landene nordover het opp til Croatsia. Høydepunktene for vår del er prisnivået og de utrolig hyggelige meneskene der. Albania ligger fortsatt litt bak naboene i organisering og tilrettelegging. Men det er for oss noe av sjarmen med et besøk her. Om ikke lenge er dette stedet blitt turistinfisert og blitt som alle andre syden destinasjoner.

 

Om man leier en bil og reiser nordover fra Saranda kan man oppleve både fjell og kyst. Mange fine småsteder for å kjøpe forfriskninger og mat er også å anbefale. Med en 4WD eller litt høy bil så kan man komme seg vekk fra de ordinære turistene. Veien snirkler seg i fjellsidene både høyt og lavt.

Albania kyst og fjell
Albania kyst og fjell

 

Albanias kyst kan være flott.
Albanias kyst kan være flott.

 

Corfu er også greit å tilbringe noen dager på. Helt i nord opplevde vi det ganske stille og rolig i motsetning i sør som vi besøkte i fjor. Leide bil her også og kjørte litt rundt.

God utsikt
God utsikt
Fine kvelder
Fine kvelder
Fri som fuglen
Fri som fuglen
Ungdommen trivdes
Ungdommen trivdes

 

Flere Bilder

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s